Ulkoporealtaat

21 Tuotetta

Suoraan maahantuojalta MasterSauna-ulkoporealtaat (Ne kloorivapaat ulkoporealtaat). alk. 3650€

Nyt myös CHEMICAL FREE  altaita saatavana. Lämpöpumppuvalmius useimmissa malleissamme 5 tai 7,5kw!

MasterSauna-ulkoporeammeet on räätälöity pohjoismaisiin olosuhteisiin ja niiden energiankulutus on saatu optimoitua minimiin. Altaamme ovat eristettyjä ulkokuoresta sekä itse altaasta. Altaidemme eristys on verrattavissa kerrospukeutumiseen jossa moninkertainen eristys takaa sen ettei ns.konehuone lämpenisi liikaa ja heikentäisi vesipumppujen elinikää. 

Huolellisen eristyksen kruunaa markkinoiden paksuimmat(15/12cm) harjakattoiset kannet! Harjakattoisten kansien avulla suurimmat vesimassat valuvat automaattisesti kannen päältä pois pidentäen kannen käyttöikää huomattavasti verrattaessa suoriin kansiin. 

Olemme koonneet sivuillemme aitoja valokuvia asiakkaidemme toteutuksista, jotta voisit vinkeistä soveltaa itsellesi sopivan mallin ja asennustavan.

MasterSauna -ulkoporealtaita myös suolavesijärjestelmällä. KYSY JA TUTUSTU LISÄÄ!

Ulkoporealtaitamme voit tilata myös erikseen lämpöpumpulla lämmitettäväksi lämmitysvastuksen sijaan.

Altaidemme tekniikan valmistaa kaksi alansa ehdotonta edelläkävijää ja maailman johtavaa valmistajaa. Altaissamme on joko Amerikkalaisen Balboan tai Kanadalaisen Geckon valmistamat automatiikat,vastukset jne.

MasterSauna-ulkoporealtaat varustetaan markkinoiden parhaimmilla vesipumpuilla joita mm. Jacuzzi käyttää!

MasterSauna- ulkoporealtaat varustetaan aina myös tyhjennysventtiileillä ja vettä vaihdettaessa ei tarvita uppopumpua. Uppopumpulla saat vain altaasta näkyvän veden pois, mutta putkistoon laskeutunutta vettä ei uppopumpulla saada pois. Tämä putkistoon laskeutunut kuona siis likaa uuden veden vesipumppujen käynnistyttyä. Tyhjennysventiileillä on mahdollista tyhjentää myös putkiston vesi ja altaat on mahdollista jättää talvehtimaan ilman vettä.

Osassa malleistamme vakiona myös Wifi-etäohjaus ja suurimpaan osaan malleja se on myös mahdollista saada lisävarusteena. Wifi-ohjauksella pystyt seuraamaan altaan lämpötilaa ja säätelemään vedenhoitoon liittyviä asetuksia vaikka työreissulta tai kesämökiltä. 

Altaissamme käytetään vain amerikkalaisten huippujen valmistamaa akryylimuovia.  Altaissamme on käytetty joko Luciten tai Aristechin valmistamaa akryyliä. Annamme altaan akryylille neljän (4) vuoden takuun.  

MasterSauna-ulkoporealtaiden tekniikalle 2- vuoden takuu!

Ulkoporeallas on asia, jota ilman jokainen varmasti pystyy elämään. Mutta sitten kun se on osa elämääsi, niin mietit, että miksi et hankkinut sitä jo aiemmin. Kaikilla siis pitää olla oikeus omaan MasterSauna- ulkoporealtaaseen!

  • Näkymä
Jos ja kun tuotteemme alkaa kiinnostaa, kerro se myös meille!