Ulkoporealtaat

11 Tuotetta

Suoraan maahantuojalta MasterSauna-ulkoporealtaat (Ne kloorivapaat ulkoporealtaat). 

Nyt myös CHEMICAL FREE  altaita saatavana.

MasterSauna-ulkoporeammeet on räätälöity pohjoismaisiin olosuhteisiin ja energian kulutus saatu optimoitua minimiin. Altaamme eristetty ulkokuoresta sekä itse altaasta, altaidemme eristys on verrattavissa kerrospukeutumiseen jossa moninkertainen eristys takaa sen, jottei ns.konehuone lämpenisi liikaa ja heikentäisi vesipumppujen elinikää. Olemme koonneet sivuillemme aitoja valokuvia asiakkaidemme toteutuksista, jotta voisit vinkeistä soveltaa itsellesi sopivan mallin ja asennustavan.

Ulkoporeallas on asia, jota ilman jokainen varmasti pystyy elämään. Mutta sitten kun se on osa elämääsi, niin mietit, että miksi et hankkinut sitä jo aiemmin. Kaikilla siis pitää olla oikeus omaan MasterSauna- ulkoporealtaaseen. 

MasterSauna -ulkoporealtaita myös suolavesijärjestelmällä erikseen. KYSY JA TUTUSTU LISÄÄ!

Ulkoporealtaamme voit tilata myös erikseen lämpöpumpulla lämmitettäväksi lämmitysvastuksen sijaan.

Altaidemme tekniikassa luotamme Amerikan Balboaan ja Kanadalaiseen Geckoon jotka maailman johtavimmat altaiden automatiikan valmistajat.

MasterSauna- ulkoporealtaat varustetaan aina myös tyhjennysventtiileillä ja vettä vaihdettaessa ei tarvetta uppopumpulle. Uppopumpulla saat vain altaasta näkyvän veden pois, mutta putkistoon laskeutuneen veden et saa pois. Tämä putkistoon laskeutunut lika siis likaa uuden veden vesipumppujen käynnistyttyä.

MasterSauna-ulkoporealtaat varustetaan markkinoiden parhaimmilla vesipumpuilla joita mm. Jacuzzi käyttää!

Uutuutena tuomme mallistoomme keväällä 2018 WIFI ohjauksen.( Kysy lisää malleita joissa WIFI vakiona!)

Altaamme puristetaan Amerika Lucite akryylistä, jolla 4- vuoden  akryylitakuu.

MasterSauna-ulkoporealtailla 2- vuoden takuu!


  • Näkymä