Kooduu Synergy 65 Pro
Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro Kooduu Synergy 65 Pro

Kooduu Synergy 65 Pro

300,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kooduu Synergy Design Pro-terassivalaisin kaiuttimella!

Saatavuus Varastossa

Kooduu Synergy on Design led-valaisin, jossa on älykkäästi suunniteltu monitoiminen kaukalo esimerkiksi kukille, sisustustuotteille tai viinin jäähdyttämiseen jäillä. Valaisimessa on myös laadukas kaiutin, jonka avulla voi kuunnella musiikkia langattomasti mistä tahansa yhteensopivasta Bluetooth-laitteesta. Synergy on sisustuselementti, joka pitkäkestoisen akun ansiosta toimii niin sisällä kuin terassilla tai parvekkeella sateelta suojattuna. Tyylikäs tanskalainen muotoilu sopii hyvin mihin tahansa moderniin kotiin. Kooduu Synergy löytyy kolmessa koossa ja ovat valmistettu laadukkaasta ja kestävästä polypropeenista. Lisäksi siinä on laadukas nahkainen kahva sekä kauniisti viimeistellyt alumiiniset yksityiskohdat.

Kooduun Pro-versiot pystyy parittamaan yhteen minkäkokoisen Kooduun kanssa tahansa 40 metrin säteellä. Parittamalla useita Kooduu-valaisimia keskenään, saat pihalle upean tunnelman!

Tekniset tiedot

Mitat: 41cm x 71,5cm

Paino: 4,25 kg

Akunkesto: Jopa 12 tuntia

Latausaika: 8 tuntia

Lataus: Micro USB

Akun kapasiteetti: 2600 mAH

Latausjännite: DC 5V

Latausvirta: 1A

Arvostelut 0 arvostelua