ULKOPOREALTAAT AMMATTITAIDOLLA SUORAAN MAAHANTUOJALTA!

Olemme toimineet vuodesta 2003 lähtien LVI-haasteiden parissa ja ulkoporealtaiden kanssa olemme työskennelleet jo 7 vuotta. Tämän johdosta meiltä löytyy todella laaja näkemys ja ammattitaito ratkoa niin LVI-laitteiden kuin ulkoporealtaidenkin vaatimat haasteet. MasterSauna-ulkoporealtaiden huolto ja asennukset kauttamme. 

Autamme sinua askarruttavissa kysymyksissä veloituksetta oli kyseessä sitten altaan sähkökytkentä, pohjien teko tai vaikkapa altaan tekniset kysymykset. Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu kohteeseenne. Soita vaikka heti! 040 500 77 77

Varastoissamme heti toimitukseen n. 100 allasta.

Yrityksemme Littoisten Talotekniikka Oy kuuluu kolmen AAA- luottoluokitukseen ja löydät meidät myös tilaaajavastuu rekisteristä ja luotettavakumppani rekisterissä.

Yrityksemme filosofiaa sivuten, ''tee mitä teet, niin tee se hyvin'' kertoo paljon toiminnastamme. Asentajamme ovat sähkö- ja LVI-alan ammattilaisia, jotka ymmärtävät asentamisen lisäksi myös hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Ulkoporealtaat myös mahdollista saada lämpöpumpulla lämmitettäviksi.

Luokituksemme:

 AAA


  


Toimintaamme myös vuosien takaa:

Olemme vuodesta 2003 lähtien erikoistuneet talojen lämmitysjärjestelmiin. Olemme toteuttaneet useita kohteita vuosien aikana, joista referenssejä toisella nettisivullamme. Meiltä saat tarpeidesi mukaan räätälöidyn paketin talosi lämmitysjärjestelmästä, joko avaimet käteen -periaatteella tai vain tuote- ja/tai työtoimituksena. Meidän lämmitysjärjestelmien osaamiseen ja toteuttamiin referensseihin pääset tutustumaan sivuillamme www.lattialammitysuusimaa.fi

Meiltä löytyy myös kylmäluvat alle 3kg laitteisiin.

TUKES kylmäalan pätevyysrekisteri, valtioneuvoston asetus 452/2009 nro12391/91/2010

  • Suunnittelu
  • Kuvat
  • Tarvikkeet
  • Kaivonporaus maalämpöpumpulle
  • Asennus (lattialämmitys ja lämmönlähde)
  • Lattiauritus
  • Loppusäätö ja käyttökoulutus
  • Huolto ja takuu

Tuotteiksimme olemme valinneet alamme huippumerkkejä. Lämmönlähteissä edustamme Euroopan suurinta lämmönlähteiden valmistajaa, saksalaista Viessmannia. Lattialämmityksissä käytämme laadukkaita tuotteita. Ilmanvaihto hoituu edistyksellisillä Iloxair-ilmanvaihtokoneilla. Ilmalämpöpumput ja ilmasta-veteenlämpöpumput valmistaa Mitsubishi Electric.

Yrityksemme palveluista voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa www.vero.fi

Jos ja kun tuotteemme alkaa kiinnostaa, kerro se myös meille!