Ulkoporealtaan valintaan muutamia ''tipsejä'' jotka helpottavat valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan ulkoporealtaan.


- Kylpijöiden fyysiset mitat(150cm ja 200cm pitkillä kylpijöillä on erilaiset toiveet allasmallista)

- Myymälässä testausmahdollisuus myös vesitäytöllä(Luotettava ja vakavarainen toimija jonne turvautua, kun tarvitset apua)

- Altaan optimaalinen koko tarpeisiinne(miksi ostaa esim. 2- hengen talouteen 7 -hengen allas)

- Terassilla käytössä oleva tila( jottei allas hallitsisi koko käytettävää aluetta ja näin saisi terassille mahtumaan myös muita kalusteita)

- Altaan energian kulutus?(eristyksen paksuus ei ole tärkein mittari, vaan kokonaiskulutus Kwh on tärkein)

- Lämpökansien paksuus ja onko mahdollista saada harjakattoiset lämpökannet?

- Huolto ja varaosien saanti?

- Tyhjennysventtiilit vettä vaihdettaessa?(ei tarvetta uppopumpulle)

- Akryylin valmistusmaa?

- Elektroniikan valmistaja (mieluusti jokin tunnettu merkki, jotta voit varmistua varaosien saannista myös myöhemminkin)

- Lämpöpumppu lämmitys optio?(edullisempi lämmitysmuoto kuin sähkövastuksella)

- Suola, Kloori tai jokin muu desinfiointi mahdollisuus?

- Suodatinpumppu pitää löytyä myös edullisesta altaasta!(Äänetön käyttää ja pienempi sähkönkulutus, eikä kuluta näin turhaan hierontapumppua)

-  Asiakkaiden kokemukset kyseisestä allasmerkistä. (sosiaalisessa mediassa helposti jaetaan kokemuksia altaista ja myyjä yrityksestä)MasterSauna- Ulkoporealtaat ovat aina eristetty 4- kerros eristystekniikalla(vrt.kerrospukeutumiseen ja aina välissä ilmatila). Optimaalinen eristys ja lisäksi markkinoiden paksuimmat harjakattoiset lämpökannet(Arctiset kannet) 15/12cm, näin energian kulutus on saatu optimoitua minimiin.

Alla kuvaa eristyksestämme: Altaan acryylin takana 3-4 cm uretaanivaahdotus ja sen lisäksi vielä 3 erillistä kerrosta moottoreiden ulkopuolella ulkokuoressa. 

Siisti ja huoltoystävällinen, vai mitä?

2 kerrosta nykyaikaista kylmälaukkujen eristettä ja uloimpana kerroksena kova eriste.

Väliin jää 2 kerrosta eristettä ilmavälillä, sekä kova eriste vielä uloimmassa kerroksessa.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Alla kuva miltä tarkoittaa täyseristys: Emme suosittele täyseriste allasta, koska huoltotoimenpiteet hankalat ja kalliit kuten voit kuvasta päätellä. :)


Esittelemme muutamia suosituimpia altaitamme ja miksi ko. allas voisi olla juuri teidän tarpeitasi vastaava allas.

Mastersauna ulkoporeallas 

 ''Iniö''  1500 x 1700 x 740mm.''Iniö''  

Sinulle joka etsit kompaktia allasta jossa nauttia romanttista iltaa kera parhaimman sielunkumppanin, eikä haittaa vaikka joskus muksutkin haluavat kylpeä kanssanne samaan aikaan. Allas on pieni ulkomitoiltaan ja suuri siämitoiltaan, allas on suunniteltu erityisesti rivitalojen terasseja ajatellen siten ettei poreallas hallitsisi koko terassia vaan sinne mahtuisi myös muuta kalustusta. Altaassa pystyy kylpemään 2- henkilöä makuullaan tai 4- istualtaan. Allas varustettu nykyaikaisin varustein ja isolla 3 kw lämmittimellä ja harjakatoisilla 12/ 10cm lämpökansilla. Altaan sähköistys vaihtoehtoisena voimavirta (3 x 16A) tai valovirta (230 V /16A). Sinä päätät!
Allas on kevyt kantaa miesvoimin hankalaankin paikkaan (149kg) kunhan vaan muistaa palkita kantajat iloisella kylpyillalla. Altaan jos kantaa kyljellään, niin silloin sen saa mahtumaan (9 ovista, 82cm sisämitta silloin aukossa) joka mahdollistaa altaan käytön jopa sisätiloissa tai vaikka kuljettaa allas sisäkautta parvekkeelle, jonne ei muutoin pystyisi nostamaan allasta ulkokautta.

 ''Iniö'' on materiaaleiltaan ja eristyksineen kuten aidot ja oikeat acryylialtaat (Lucite USA) eikä saa sekoittaa rotaatiovalettuihin altaisiin jotka ovat muovia kuten lämpökompostorit!

PS. Teippaa maalarinteipillä terassiinne altaan mitat 1500 x 1700 niin huomaat miten kompakti koko se voisi olla juuri teidän terasillenne.
 '' Lepistö'' 1580 x 2100 x 780mm.

''Lepistö'' 2- hengen allas on optimaalinen esim. rivitalon pienelle terassille, kun pienelle terassille jonne pitäisi saada mahtumaan myös muutakin kalustetta kuin pelkkä ulkoporeallas. Olemme asentaneet näitä myös ainavalmiiksi sisäaltaiksi isoihin pesuhuoneisiin. ''Lepistö'' soveltuu hyvin myös kahdenhengen talouksiin jossa ei tarvetta kylvettää ystäviä. Altaassa myös mahdollisuus nousta istuma-asentoon jalkopäässä olevalle penkille jos altaassa tulisi liian kuuma, tai perheen pienin voi samalla kylpeä vanhempien kanssa istualtaan.

------------------------------------------------------------------------------

''Perhealtaat''  yhdellä tai kahdella makuupaikalla.


Pikku- Puhuri 1980 x 1980 x 830 mm.(1-, 2-, tai jopa kolmella makuupaikalla)
MasterSauna '' Pikku- Puhuri'' mielenkiintoinen uutuus joka nimestä poiketen on tilava, syvä ja todella edullinen ulkoporeallas näillä ominaisuuksilla perhekäyttöön. Korkeudeltaan allas on silti niin matala(83cm), ettei se kaipaa upotusta terassilla. Allas on siitä mielenkiintoinen malli, että se mahdollistaa kahdelle todella miellyttävät tilat olla makuullaan samanikaisesti.
Lyhyemmille käyttäjille tämä allas saattaa olla liian syvä ja silloin suosittelemme MasterSaunan ''Puhuri'' allasta, jossa istutaan korkemmalla. Altaassa on äänetön ja pieni kulutteinen suodatinpumppu, joka on harvinaista alle 5th altaassa, ja vielä vakiona!


Pikku-Puhurin voit tarvittaessa myös vuokrata peräkärryllä meiltä ja testata allas omalla pihalla ennen ostopäätöstä.

---------------

Puhuri 2000 x 2000 x 950mm ( yhdellä makuupaikalla)

MasterSauna ''Puhuri'' (1+5) Kestosuosikki yhdellä makuupaikalla jo useamman vuoden ajalta. Perhekäyttöön sopiva koko, jossa pääsääntöisesti kylpee 2 aikuista ja lapset. Altaassa istumakorkeus korkeampi, sopii alle 190 cm kylpijöille. Allas varustettu 2 vesimoottorilla ja makuupaikalla myös jalkapohjahierontaan suunnatut suuttimet. Paljon herkkuja vakiona!


Kaaskeri 2000 x 2000 x 950mm (Kahdella makuupaikalla)

MasterSauna ''Kaaskeri'' (2+ 3) Suosituin mallimme kahdella makuupaikalla. Altaan suuren suosion syynä on makuupaikkojen yksinkertaisuus, koska jalat saa selkeästi suoriksi ja polvet eivät jää ns. koukkuun. Venyttelymahdollisuus altaassa on loistava, vaikka urheilusuorituksen jälkeen. Allas 2 vesimoottorilla. Paljon herkkuja vakiona.

---------------------------------------

''Isohkot'' ulkoporealtaat isoille terasseille tai vaikka nurmikolle. 1 tai 2 makuupaikka tai kaikki istuttava malli.

-----

Pukkari 2200 x 2200 x 920mm ( 2 makuupaikka ja 3 istumapaikkaa)

MasterSauna ''Pukkari'' Vuoden 2020 UUTUUS! poreallas jossa reilusti tilaa kaikille kylpijöille. Suosittelemme ko. allaskokoa jos tarve kestitä usein vähintään 4 aikuista samaan aikaan. Makuupaikat on suunnattu samaan suuntaan joka mahdollistaa upean auringon laskun ihailun makuupaikoilta, vääntelemättä niskoja.  Tässä altaassa erikoisuutena mm.jääpalalaatikko nurkassa jossa saat ''Jaffat'' kylmään. Altaassa 2 eri vesielementtiä(vesiputous ja pissapojat) yli 90 suutinta, tehoa riittävästi ja miellyttävät asennot myös makuupaikoilla. Lihashuoltoa ajatellen, helppo venytellä jalkoja, kun saa varpaista kiinni. Allas on erityisen näyttävä sekä loistava valinta edullisesti!

--------------

 Ströömi 2200 x 2200 x 970mm (1+4 henkilölle)

Markkinoiden tehokkain jalkapohjahieronta.


MasterSauna ''Ströömi'' Sinulle joka arvostat jalkapohjahieronnan merkityksen. Ylivoimaisesti halutuin allas yli 2,2m altaista vuodesta toiseen. Markkinoiden tehokkain jalkapohjahieronta, yli 120 suutinta 3 tehokasta hierontamoottoria ja reilun kokoiset paikat kaikille kylpijöille,tekevät tästä altaasta parhaan mahdollisen kylpynautinnon. 195cm kylpijäkin saa jalkansa suoraksi makuupaikalla, tilaa on. Loistava allas aktiivista liikuntaa harrastavalle perheelle, sillä lihashuolto urheilusuorituksen jälkeen on mahtava suorittaa juuri tässä altaassa. VAHVA SUOSITUS!

-------

Luxury 2200 x 2200 x 950 (2+ 3)

MasterSauna ''Luxury''  Altaassa hyvät tilat 5 henkilölle. Hartiahieronta mahdollisuus nurkka istumapaikassa. Makuupaikoissa jalat koukistuneessa ''koukku'' asennossa. Ulkokuori hyvin näyttävä led valoin. 

----

Anavainen 2200 x 2200 x 950mm. (7 henk.)

Vuoden 2020 syksyllä tulee uusi isompi ja korkeampi malli 2300 x 2300 x 1040mm (6 henk).

MasterSauna ''Anavainen''  Tilava allas jossa 4 aikuista seurustelee keskenään omista nurkista ja välissä olevat paikat ovat ns. lasten paikat joissa istutaan hieman ryhdikkäämmässä asennossa ja korkeammalla kuin kulmapaikoissa. Meiltä löytyy muutamakin erilainen versio joista mielellään kerromme lisää jos olet kiinnostunut istumapaikallisesta versiosta. Osassa malleissa myös kulmissa ''hartiahieronta''.


Autamme sinua askarruttavissa kysymyksissä veloituksetta oli kyseessä sitten altaan sähkökytkentä, pohjien teko tai vaikkapa altaan tekniset kysymykset. Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu kohteeseenne. Soita vaikka heti! 040 500 77 77

Varastoissamme heti toimitukseen n. 100 allasta.

Yrityksemme Littoisten Talotekniikka Oy kuuluu kolmen AAA- luottoluokitukseen ja löydät meidät myös tilaaajavastuu rekisteristä ja luotettavakumppani rekisterissä.

Yrityksemme filosofiaa sivuten, ''tee mitä teet, niin tee se hyvin'' kertoo paljon toiminnastamme. Asentajamme ovat sähkö- ja LVI-alan ammattilaisia, jotka ymmärtävät asentamisen lisäksi myös hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Ulkoporealtaat myös mahdollista saada lämpöpumpulla lämmitettäviksi.

Luottoluokituksemme

 AAA


  Toimintaamme myös vuosien takaa:

Olemme vuodesta 2003 lähtien erikoistuneet talojen lämmitysjärjestelmiin. Olemme toteuttaneet useita kohteita vuosien aikana, joista referenssejä toisella nettisivullamme. Meiltä saat tarpeidesi mukaan räätälöidyn paketin talosi lämmitysjärjestelmästä, joko avaimet käteen -periaatteella tai vain tuote- ja/tai työtoimituksena. Meidän lämmitysjärjestelmien osaamiseen ja toteuttamiin referensseihin pääset tutustumaan sivuillamme www.lattialammitysuusimaa.fi

Meiltä löytyy myös kylmäluvat alle 3kg laitteisiin.

TUKES kylmäalan pätevyysrekisteri, valtioneuvoston asetus 452/2009 nro12391/91/2010

  • Suunnittelu
  • Kuvat
  • Tarvikkeet
  • Kaivonporaus maalämpöpumpulle
  • Asennus (lattialämmitys ja lämmönlähde)
  • Lattiauritus
  • Loppusäätö ja käyttökoulutus
  • Huolto ja takuu

Tuotteiksimme olemme valinneet alamme huippumerkkejä. Lämmönlähteissä edustamme Euroopan suurinta lämmönlähteiden valmistajaa, saksalaista Viessmannia. Lattialämmityksissä käytämme laadukkaita tuotteita. Ilmanvaihto hoituu edistyksellisillä Iloxair-ilmanvaihtokoneilla. Ilmalämpöpumput ja ilmasta-veteenlämpöpumput valmistaa Mitsubishi Electric.

Yrityksemme palveluista voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa www.vero.fi