Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ja toteutetaan myös teille, toiveittesi mukainen amme!


Ulkoporeallas jossa koko perhe viihtyy

Ulkoporealtaat tuovat sinulle loman kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi vaikka vuoden jokaisena päivänä. Voit rentoutua kuumassa kylvyssä ja nauttia ihanista porealtaan hieronnoista vaivattomasti. Hydroterapian hyödyt ovat olleet jo pitkään ihmisten tietoisuudessa – kuuma vesi ja tehokkaat hieronnat rentouttavat lihaksia ja niveliä sekä lievittävät stressiä tehokkaasti.

Heti kylpyvalmis

Ulkoporeallas on hyvin helppo ja vaivaton käyttää – käytännössä ulkoporealtaat ovat aina kylpyvalmiita ja vesi ihanan lämmintä. Voit milloin tahansa hypätä kuumaan kylpyyn, sillä altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys -ja suodatusjärjestelmä pitävät veden valitsemassasi lämpötilassa jatkuvasti. Ulkoporealtaat ovat myös hyvin helppohoitoisia ja veden vaihtoväli on jopa yli puoli vuotta. Voit hypätä kuumaan kylpyyn aina halutessasi ilman vaivalloista veden lämmitysprosessia.

Tehdas, joka valmistaa MasterSaunan ulkoporealtaat on yksi maailman suurimmista allasvalmistajista. Meiltä yli 100 allasmallia valittavana ja pisimmät altaamme ovat yli 10 metriä pitkiä. Olemme Suomessa ulkoporealtaiden maahantuoja, jolla on AAA -luottoluokitus.

YLEINEN STRESSIN LIEVITTÄJÄ

Ihmiset ovat käyneet kuumakylvyissä jo vuosisatoja rentoutuakseen. Näinä päivinä ulkoporealtaiden omistajat kertovat kuinka nautinnolliselta lämmin vesi ja vesihieronta tuntuu. Tutkimukset vahvistavat myös rauhoittavat vaikutukset . Myös esimerkiksi verenpaine laskee altaassa oleskelun ansiosta.

Itse asiassa lähes jokainen ymmärtää, että kuumakylpy auttaa sinua rentoutumaan, mutta aivan kaikki eivät ole sitä kokeneet. Sinulle yksinkertaisesti jää aivan uskomaton tyyneyden ja vapautuneisuuden tunne oltuasi hyvittelevien poreiden hierottavana MasterSaunan altaassa.

Ulkoporeallas on asia, jota ilman jokainen varmasti pystyy elämään, mutta sitten kun se on osa elämääsi, niin mietit että miksi et hankkinut sitä jo aiemmin.

LÄMPIMÄN VEDEN PARANTAVAT JA TERAPEUTTISET VAIKUTUKSET

Jo vuosisatoja ovat ihmiset nauttineet veden parantavista voimista upottautumalla lämpimään veteen. Tänä päivänä monet sairaalat ja fysioterapeutit käyttävät vesiterapiaa ja hierontoja lievittämään kipuja ja vaivoja sekä lisäämään hyvinvointia. MasterSauna ulkoporealtaiden suunnittelussa on keskitytty huolellisesti altaiden muotoiluun ja tekniikkaan ,jotta ne voisivat tarjota parhaat mahdolliset itsehoidon hyödyt.

LUONNOLLINEN NIVELTULEHDUKSEN KIVUNLIEVITYS

Reumasäätiön mukaan kylpy kuumavesialtaassa helpottaa niveltulehduksesta ja jäykkyydestä kärsivien kipuja. Lämmitetty vesi nostaa kehon lämpötilaa ja lisää verenkiertoa samalla kun veden nostovoima helpottaa nivelien ja lihaksien jännitystä edistäen liikkuvuutta. Kun poreita käytetään, lämmin vesi hieroo rentouttaen lihaksia, nivelsiteitä ja jänteitä sekä stimuloi endorfiinien vapautumista – kehon luonnollista kivunlievitystä. Reumasäätiön julkaisu liittyen ulkoaltaisiin ja niveltulehdukseen esittää, että ”Säännölliset hetket kuumavesialtaassasi pitää nivelet liikkuvina. Se palauttaa ja ylläpitää voimaa ja liikkuvuutta sekä suojelee niveliäsi enemmiltä vahingoilta.”

Kerro toiveesi ammeestanne, niin me toteutamme unelmasi. Ammeen värivaihtoehtoja jopa 19 kpl. Kerro toiveesi, niin annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Ohjainyksikkönä käytämme MasterSauna ammeissamme mm. American Balboa, joka on maailman arvostetuin ohjauskeskus ulkoporealtaissa ja niiden varaosien saanti on maailmanlaajuisen jakelun kautta taattu..