Referenssit


Olemme koonneet tänne muutamia kuvia MasterSauna- ulkoporealtaista, joita olemme toteuttaneet yhteistyössä yhdessä asiakkaidemme kanssa vuosien ajan. Kiitos asiakkaillemme upeista kuvista! 

Esitekuvat ovat melko tylsiä, joten nämä kuvat näyttävät miltä altaamme näyttävät aidossa ympäristössä. Näin voit suunnitella sinulle sopivimman ratkaisun, juuri teidän toiveidenne mukaiseen käyttöön.

Altaitamme on toimitettu vuosien aikana Hangosta aina Nuorgamiin saakka sekä paljon paljon sille välille.

Mikä olisi sinun unelmiesi sijoituspaikka ulkoporealtaalle? 

Jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä liittyen vaikkapa ulkoporealtaan hankkimiseen tai asentamiseen, niin soita, laita viestiä tai tule käymään myymälässämme. Autamme mielellämme kaikessa altaisiin liittyvissä asioissa! 


Upea kokonaisuus siitä, miten tunnelmallinen pihapiiri voi olla.  Malliesimerkki siitä, miten altaan voi naamioida tyylikkäästi. Helppo siirtää askelmat syrjään, jos tarvitsisi joskus allasta huoltaa.


Kuvassa MasterSauna- ulkoporealtaiden vastavirta-allas. Vastavirta-altaasta voi nauttia myös talvella, kun on tilaa temmeltää.Wau! Kyllä nyt on mallistomme Ströömi päässyt todella upeaan paikkaan. Kyllä täällä kelpaa nauttia hulppeista maisemista ja upeista auringonlaskuista!Vuoden 2020 uutuusmallimme Iniö pääsi upotettuna asiakkaan terassille. Pienemmällekin terassille on mahdollista tuoda lisäviihtyvyyttä "pikkualtaan" avulla!
Pieneen tilaan saatavilla myös Iniö-ulkoporeallas neljällä istumapaikalla hintaan 3650€.Ei altaan aina tarvitse olla iso, jotta kokonaisuus olisi mahtava! Tässä loistava esimerkki siitä, miten pienempäänkin pihaan saa nätisti sommiteltua ulkoporealtaan ympärivuotiseen nautintoon! Tähän viihtyisään ympäristöön onkin asennettu mallistomme Lepistö-allas.


Todella upea toteutus asiakkaamme valmiista kodin kylpyläosastosta, jonne sijoitettiin vastavirta-allas sisätiloihin. Mitäs pidät kotikylpylästä?
Allas on ollut mahtava, enkä tajua miten ilman tätä joskus tuli toimeen. Mukavaa arjen luksusta eli just sitä mitä lähin liikkeeseen alunperin etsimään. Irrroitettava ritilä mahdollistaa tyhjennysventtiiliin käsiksi pääsemisen, kun tulee veden vaihdon aika.

-MikaAina ei tarvitse omistaa, kun nyt sen voi myös vuokrata! 

Poreallas on kiinteästi paljukärryssä, lisäät vain veden ja pistoke pistorasiaan (230V / 16A) ja seuraavana päivänä kylpyyn. Me huolehdimme altaan pesusta ja toimitamme myös altaan tarvittaessa teille. Allas tarvitsee suoran sijoituspaikan pihaltasi.
Kiitos asiakkaallemme makeesta kuvasta!
Kaaskeri-ulkoporeallas päässyt upeaan maalaismaisemaan terassin jatkeeksi asennettuna. Kyllähän tässä maisemassa kelpaa viettää tunnelmallisia, pimeneviä iltoja vai mitä?!
Ulkoverhous kelonharmaana ja siihen vielä upotettu Led-valaistus. Allas toimitettiin meriteitse hieman suuremmalla kalustolla suoraan saunan terdelle ja viereen vielä pihasuihku - tottakai!

Näyttävä alumiini ulkoverhous ulkoporealtaassa. Ja tietysti vielä valaistuna. Altaan nostot suoritetaan levittäjällä niin liinat eivät purista altaan reunoihin jälkiä.Voittajan fiilis, arvoimme keväällä 2019 MasterSauna- ulkoporeallas '' Pikku Puhurin'' onnelliselle seuraajallemme Facebookissa. Kannattaa seurata meitä eri kanavilla (myös Instagram), kuten voittaja Pekka teki. Jatkossa luvassa lisää erilaisia arvontoja.


Ulkoporealtaan viereen pihasuihku, niin ei kulkeudu turhat epäpuhtaudet altaaseen. Vain kylmä/lämminvesiputki vastaajasta kiinteästi suihkuun. Suihku nostetaan talveksi sisätiloihin.
Lämpimänä päivänä on mukava virkistäytyä vaikka viileässä altaassa ja seurata auringonlaskua!


Asiakkaan upea kokonaisuus, jossa allas on sijoitettu terassin kulmaan. Kyllä tässä terdellä kelpaa järjestää lavatanssit ja hypätä sen jälkeen aina valmiiseen porealtaaseen.

Täällä jälleen yksi todella tyytyväinen asiakas!

Terveisin Suomen suurin kiekkofani Lärvinen


Kevään ensimmäinen ¨MasterSauna Dream¨ ulkoporeallas toimitus, allas jossa on tilaa 7-henkilölle, tehoja huikeat 9Hv ja suuttimiakin 163kpl. Asiakkaan luona käyttöönotto käynnissä.Asiakkaiden lähettämiä kuvaterveisiä MasterSaunan Ströömi-mallista. Tässä muutama otos tuosta todella suositusta mallistamme. Tässä mallissa erikoisuutena todella voimakas jalkapohjahieronta, joka hieroo jalkojen acu-pisteitä mukavalla voimalla! Iso 3,8m pitkä Overflow-allas, jossa tilaa jopa 13 henkilölle. Altaassa ylivuotosäiliö, joka pitää altaan vedenpinnan optimaalisena.


Upea maisema nauttia kauniista luonnosta ja lämpimistä poreista hyvässä seurassa!

Ulkoporeallas kahdelle hengelle. Mielenkiintoinen malli pieneen tilaan, sillä altaan leveys 1300mm, pituus 2100mm ja korkeus vain 740mm. Kaikilla ei ole tarvetta / tilaa isommalle ulkoporealtaalle. 
Ulkoporealtaan voi sijoittaa myös sisälle, kuten mallistomme ''Ströömi'' tässä upeasti toteutetussa kohteessa on kevyesti upotettu. Ulkoporeallas sisälle asennettuna mahdollistaa aina ''heti kylpyyn'' pääsemisen ja säästää vuodessa paljon vettä perinteiseen porealtaaseen nähden. Vedenvaihtoväli 4-6kk.


Ulkoporealtaan viereen sijoitetussa ulkosuihkussa on kiva ottaa lämmin suihku ulkosalla. Suihku estää myös epäpuhtauksien turhan kulkeutumisen altaaseen jalanpohjista tai vaikka merivedestä. Suihku nostetaan terassilta talveksi pois ja se on tehty alumiinista. Suihkussa on mahdollista suihkutella siten, että vain edestäpäin tulee vettä, jos ei halua kastella hiuksia. Altaan taakse on nostettu lasit jotka mahdollistavat kovalla tuulellakin kylvystä nautinnollisen, eikä aina tarvitse pipoa käyttää.MasterSauna-ulkoporeallas ''Katkuru'' marmorinmustana ja upotettuna lähes kokonaan pihasaunan viereen. Hieno kokonaisuus, jossa viettää aikaa perheen kanssa tai kera hyvien ystävien.


Tässä vielä kesäillan ihanuutta samaisesta kohteesta!MasterSauna-ulkoporealtaissa myös täyttö- ja tyhjennysventtiilit (ensimmäisessä kuvassa), etkä tarvitse uppopumppua vettä vaihdettaessa. Tämä venttiili on kätevä jo siksi, että saat myös letkustoihin jäävän kuonan ja epäpuhtaudet pois. Uppopumpulla tyhjennettäessä saat vain näkyvän veden pois, mutta letkuihin laskeutuneet epäpuhtaudet palautuvat vaihdettuun uuteen veteen heti mottoreiden käynnitettyä ja uusi puhdas vesi näyttää heti likaiselta. Puutarhaletkulla voit kätevästi siirtää poistettavan allasveden kauemmaksi pois terassiltasi.


MasterSauna ''Katkuru'' marmorinvalkoisena sijoitettiin nurmikon päälle. Uusi terassi rakennettiin vanhaa terassia hieman matalammalle, josta on mukava ja turvallinen kulkea pihasaunaan.

Hieman vielä keskeneräisenä oleva hieno kohde. Kohteen allas sai hieman upotusta ja tässä yhdistettiin mustaan ulkoverhoiltuun Mastersauna ''Anavainen'' ulkoporealtaaseen harmaa kansi. Hauska ja piristävä yksityiskohta. Huomaa myös, että lämpökansi on harjakattoinen 4 cm kaadolla. Kyljessä näkyy myös tyhjennysventtiili.


Aina ei altaan toimitus ole ihan yksinkertaista. Mutta mehän pidämme haasteista!

Tästä oli vielä pitkä matka altaan lopulliseen sijoituspaikkaan.

Allas nostettiin nosturiautolla autotallin katon päälle.


MasterSauna-ulkoporeallas Malli ''Nagu''  marmorinvalkoisella sisävärillä kokonaan terassiin upotettuna. Altaassa 2 makuupaikkaa ja 2-3 istumapaikkaa. Altaan mitat 2200mm x 2100mm x 900mm. Altaassa myös 2 -vesielementtiä: vesiputous ja ns. pissapojat 3kpl.


MasterSauna ''Ströömi''  kahvinruskealla ulkovärityksellä naamioituu luontoon hienosti.

MasterSauna ''Puhuri'' sai valokaatteen päälle ja puiden lehtien kelkeutuminen altaaseen hieman jarruuntuu.

MasterSauna '' Nagu'' harmaalla pystypaneloidulla ulkokuorella, myös ulkokulmissa Led-valistus. Nurmikon päälle laitettiin uretaanilevyt, jolla estetään maakosteuden siirtyminen altaaseen. Sillä on myös kätevä säädellä asennuskorkeutta. Yllä kuvaa, jossa näkyvän uretaanilevyn päädyt saa hienosti piiloon listoittamalla.

Suomen suurin lätkäfani ''Lärvinen'' valitsi myös MasterSauna-ulkoporealtaan.


Tunnelmaa saa erilaisilla valoilla.

MasterSauna -ulkoporealtaat ovat monikerros eristeiset ( 4 kerrosta). Ulkokuori on 3-kerros eristetty ja itse allas 1-kerros, siksi altaamme käyttökustannukset ovat alhaiset! Lämpötilan ja toimintojen ohjaus on helppoa Balboan ta Geckon automatiikan avulla. Toimii muuten sähkökatkoksenkin jälkeen, vaikka et välillä koskisikaan näyttöpäätteeseen!


Niskatyynyt myös valaistut.


MasterSauna-ulkoporealtaiden malli Anavainen jalkapohjahieronnalla. ''Puolipallo altaan pohjalla Acu-pisteiden stimulointiin''

MasterSauna ''Kaaskeri'' mustamarmori. Hieno upotus n.400mm. Niskatyynyt puuttuivat kuvasta, mutta kuuluvat altaaseen. :)

MasterSauna- ulkoporealtaat saatavana tilauksesta myös lämpöpumpuilla lämmitettäviksi (erikseen tilattaessa)

MasterSauna vastavirta-altaita myös yhtenäisellä vesitilalla. Kuvan malli on 4m pitkä.