AJANKOHTAISTA


22.6.2021

MasterSaunan väki rauhoittuu juhannuksen viettoon jo keskiviikkona 23.6.2021, joten myymälämme on poikkeuksellisesti suljettuna 23.6.-28.6.2021.

Juhannuksen jälkeen kaikki maanantait suljettuna elokuun loppuun asti. Muina päivinä palvelemme normaalisti ti-pe klo 10-18 ja la klo 12-15.30


10.3.2021 

Viskan Spa:n altaat ovat täällä!

Pohjois-Euroopan suurimman ulkoporeallas valmistajan Viskan Spa:n virallinen maahantuojasopimus allekirjoitettu. Tehdas sijaitsee Ruotsissa ja näin saamme esitellä Skandinaavista designia sekä aivan erityyppisiä allasmalleja ja hierontaominaisuuksia, joita ei aiemmin ole Suomessa nähty. Altaat on suunniteltu pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Kannattaa tulla tutustumaan. Tervetuloa!


16.3.2021

Korona-ajan sääntöjä vieraillessasi myymälässämme!

Tulethan myymäläämme vain täysin terveenä ja pyydämme kaikkia asiakkaitamme käyttämään kasvomaskia myymälässämme vieraillessasi. 

Tervetuloa!


2.3.2021

Ulkoporealtaan voit lämmittää nyt myös lämpöpumpulla katso lisää sivuilla lisätarvikkeet.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

BLACK WEEKEND 2020

BLACK WEEKENDIN PIDENNETYT AUKIOLOAJAT

Pe 27.11. klo 10-20

La 28.11. klo 12-18


5.7.2020 

MasterSauna- ulkoporealtaiden LEIKKIMIELINEN KESÄKISA VOL. 1

Kysymyksenä oli: Mihin Suomen kaupunkiin yhdistät videon kuva- ja äänivihjeen? ????

Voittajaksi kisassa tuli Minna Mäkinen Mikkelistä. Onnea Minna!

Kiitos myös Pekalle hauskasta ja hyvää mieltä tuoneesta videosta. Pekalle lähtee 2 suodatinta.

PS.

Lähetä meille tekemäsi hauska poreallasvideo, jonka voimme julkaista sivuillamme, yksityisviestillä. Julkaisuun valitsemistamme videoista toimitamme kiitokseksi 2 suodatinta ????


15.5.2020

Vuoden 2020 uutuusmalli ennakkomarkkinoinnissa hintaan 3650 €!

Enää ei jää ulkoporealtaan hankinta hinnasta kiinni. Tuomme nimittäin markkinoille kesällä -20 uuden 4-hengen ulkoporealtaan ja hintakin on vain 3650 €. Kysy lisää myynnistä ja varaa omasi ennakkoon.

myynti@mastersauna.fi tai 040 500 77 77 

13.04.2020

Kooduu Synergy Pro-arvonnan voittaja

Laitoimme pari viikkoa sitten arvontaan Facebookissa ja Instagramissa Kooduu Synergy Pro 35-valaisimen ja osallistujia olikin todella huikea määrä. Ajattelimme Kooduun tuovan johonkin perheeseen tunnelmallisuutta ja viihtyvyyttä tämän Koronan keskellä. Tällä kertaa arvonnan onnekas voittaja oli Minna Kärkkäinen! Oman Kooduun tai ulkoporealtaan voit tilata kätevästi täältä verkkokaupastamme.


Kaarinan myymälämme normaalisti avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin 12-15.30. 

Porvoon myymälä auki sovittaessa :)  Kiitos kaikille osallistumisesta ja mukavaa kevään jatkoa!

Pyydämme voittajaa olemaan meihin yhteydessä niin laitetaan Kooduu oikeaan osoitteeseen.


13.03.2020
Koronavirustilanteen muututtua sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3. ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä peruuttamaan suuret yleisötapahtumat Suomessa jonka vuoksi myös meidän messukalenteriimme tuli suuria muutoksia kevään osalta.
Ainakin seuraavat tapahtumamme ovat peruutettu: Lahden Raksamessut, Kevätmessut Helsinki, Mökki&Meri-messut Turku, Piha&Koti Tampere, Minifarmi Uusikaupunki. Tiedotamme sivuillamme lisää tulevista messuista ja tapahtumista kun on sen aika.
Palvelemme kuitenkin normaalisti asiakkaitamme myymälässämme osoitteessa Laasmäenkatu 5, 20780 Kaarina. Tervetuloa!
Nyt on aika pitää toisistamme huolta ja haluamme toivottaa kaikkien kevääseen terveyttä ja rakkautta! ? 0% korolla max. 10 000€. Tuohi rahoitus Nordealta! Kysy lisää 0400740061


MasterSauna-ulkoporealtaat ON TO ROAD 2020 Tervetuloa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Maaliskuu:

----------------

6.-8.3 2020 

Jyväskylän Rakennusmessut. Osastomme B362 

KIITOS JYVÄSKYLÄ!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

13.-15.3 2020

Lahden Rakennusmessut Osastomme E6  PERUTTU!

----------------------------------------------------------------------------------------------

27.-29.3 2020

Mökki & Meri 2020 Turun Messukeskus Osastomme C1 PERUTTU!


------------------------------------------------------------------------------------------------

Helmikuu:

-------------

7.-16.2.2020

Venemessut Helsingin messukeskus

----------------------------------------------------------------------------------------------------

7.-9.2 2020

Rakenna ja Remontoi messut Turun messukeskuksessa

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tammikuu:

----------------

17.-19.1 2020

Matkamessut Helsingin messukeskus 

Tervetuloa!


------------------------------------------------------------------------------------------------------  

25.10.2019

MasterSauna-ulkoporealtaat tulevana viikonloppuna 25-27.10 pe-su Turun messukeskuksen Osaava Nainen-messuilla ja ensiesittelyssä messuosastollamme myös tämän syksyn uusin allasmalli "Pukkari"  sekä uutuutena myös ulkoporeallas vuokraus paljukärryssä!  Meidän altaamme löydätte osastolta B114-115.
 

10.9.2019 

Syksy on tunnelmallisten iltojen aikaa ja tätä jo moni on kysellyt, milloin nämä altaat tulevat myyntiin!

Poistamme 2 testiallasta ja nyt sinulla on mainio tilaisuus saada hyvä(t) altaat edullisesti. 

 Ensimmäinen allas on mallistomme ''Kaaskeri'' suolapuhdistusjärjestelmällä (Gecko In Clear) allas on ollut vesitäytöllä testattavana 11kk.
Altaa specsit löydät täältä
https://www.mastersauna.fi/tuote/17753584

 Toinen allas on mallistomme ''Ströömi'' Balboan elektroniikalla varustettuna. Allas on ollut testattavana 3kk. Altaassa myös Pop Up kaiuttimet (Bluetooth)
 https://www.mastersauna.fi/tuote/16789419

 Molemmat altaat ovat sisäväriltään kuparinväriset  ja mustalla ulkoverhoilulla. Soita tai tule käymään, niin kerromme lisää 0405007777Mega-arvonnan voittaja on nyt selvillä! 

Arvoimme Facebookissa ja Instagramissa uutuusmallimme Pikku-puhurin jollekin omaksi. Kiitos kaikille osallistumisesta ja HURJASTI ONNEA VOITTAJALLE!  

Pikku-Puhuri ulkoporealtaan itselleen voitti Pekka Paasimaa! Onnea!

Tervetuloa myymäläämme Kaarinaan tutustumaan tähän ja moneen muuhun allasmalliin. Myymälässämme oikeasti mahdollisuus testata ulkoporealtaiden ihanuutta eli uikkarit mukaan ja testaamaan! :) 

Pitäkäähän silmät ja korvat auki, sillä ei sitä tiedä mitä seuraavaksi seuraajillemme arvotaan! ;) 
Kylpyläloman voittaja on nyt selvillä! 


Haimme Facebookissa ja Instagramissa yhtä onnekasta joka pääsee nauttimaan Vantaan Sokos Hotel Flamingon antimista yhden yön ajaksi + pääsyn kylpylään. 

Tällä kertaa onni potkaisi Ritva Nyströmiä, Hangosta! Onnea Ritva! Otatko yhteyttä 040 500 77 77 tai myynti@mastersauna.fi niin sovitaan palkinnon luovuttamisesta. 

Kiitos vielä kaikille osallistusmisesta ja muistakaa että tällä hetkellä avoimena on tuo meidän MEGA-ARVONTAMME, jossa joku teistä voittaa itselleen ulkoporealtaan. 

Oikein ihanaa kesänjatkoa kaikille ja tervetuloa myymäläämme tutustumaan allasvalikoimaamme!


Facebook-arvonnan voittaja on nyt julkaistu! 

Arvonta suoritettu 19.4.2019. Aluksi haluan kiittää kaikkia osallistujia ulkoporealtaan arvonnassa.

Onnea voittajalle Nina Liimatainen, Raisio! Otatko yhteyttä 0405007777 tai myynti@mastersauna.fi niin sovitaan käytännön järjestelyistä. Kannattaa seurata sivujamme, sillä tulemme uusimaan vastaavia tempauksia aina silloin tällöin.

Olisimme halunneet palkita teidät kaikki, mutta se ei ole käytännössä mahdollista. Kiitos kun olit hengessä mukana ja tervetuloa tutustumaan altaisiimme myymäläämme Kaarinaan tai vaikka messuille. ''Näistä ulkoporealtaista kylillä kuiskitaan''

Mukavaa pääsiäistä kaikille! 


MasterSauna on the road 2019!  


MasterSauna-ulkoporealtaat tällä viikolla ke 3.7. - la 6.7. Oripään Okra-messuilla.  Altaamme löydätte osastola D390! Yhteisosastollamme kanssamme myös mm. Turun Fimex, Boatsauna, Höyrylöyly. Teretulemast tutustumaan saunoihin, porealtaisiin ja paljuihin koko perheen mukavaan kesätapahtumaan!  Nähdään Oripäässä.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesän hienoin veneilytapahtuma 24.-26.5.2019 Naantalissa ja mukana tietenkin MasterSauna-ulkoporealtaat. Löydät meidät puistosta siitä kaivohuoneen kulmalta.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MasterSauna-ulkoporealtaat Uudessakaupungisssa sisätiloissa osastolla B12-13. Tuu moikkaamaan!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MasterSauna-ulkoporealtaat löytyvät 12.4.-14.4. Tampereen messukeskuksen A-hallista osastolta A1261. 

Tervetuloa tutustumaan mahtaviin tuotteisiimme ja tekemään koko perhettä ilahduttava keväinen allashankinta!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Facebookissa haimme testikäyttäjää 2 -hengen ulkoporealtaalle seuraavanlaisesti:

Arvonta suoritettu 29.3.2019

????SINULLEKO ULKOPOREALLAS VELOITUKSETTA KÄYTTÖÖN?????
 On taas tullut aika perinteisen kevätarvonnan!

 Haluamme antaa jollekin teistä mahdollisuuden nauttia veloituksetta ulkoporealtaan tuomasta rentoudesta kahden kuukauden ajan välillä 1.4.-30.5. omalla kotipihallasi ????. 

 Edellytämme sinulta vain suoran&vahvan pohjan tekemistä altaalle, lainmukaista sähkökytkentää, puhdasta vettä ja kovaa käyttöä. Me huolehdimme kaikesta muusta. ????

 Ulkoporealtaan malli: MasterSauna Lepistö
Mitat: 2100x1580x780 mm.
 Kuvat altaasta tämän julkaisun yhteydessä.

Onnea voittajalle Tony Hällfors, Nummelasta! Otatko yhteyttä 0405007777 niin sovitaan käytännön järjestelyistä. Kannattaa seurata sivujamme, sillä tulemme uusimaan vastaavia tempauksia aina silloin tällöin.

Olisimme halunneet palkita teidät kaikki, mutta se ei ole käytännössä mahdollista. Kiitos kun olit hengessä mukana ja tervetuloa tutustumaan altaisiimme myymäläämme Kaarinaan tai vaikka messuille. ''Näistä ulkoporealtaista kylillä kuiskitaan''-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MasterSauna On the road 2019!

Kevään yksi upeimmista tapahtumista Turun seudulla pidetään tänä vuonna 29.-31.3.2019 Turun Messukeskuksessa!

MasterSauna-ulkoporealtaat löydät tänäkin vuonna samasta paikasta kuin viime vuonna eli C-hallin sisääntulon yhteydestä paikalta C1. 

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme ja tekemään tulevan kesän hankintoja! :)


Facebook-arvonnan tulokset!

22.2.2019 Joulukorttiarvonnan voittajat saapuivat nauttimaan hemmotteluiltaa myymäläämme ja tässä muutama kuvapoiminto Minnan ja Hennan rentoutumisillasta.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2.2.2019

Kuvan mahdollinen sisältö: yö

Tammikuun arvonnassa oli kelluva Shampanjabaari ja onnellinen voittaja on  Elina Norojärvi Mäntästä. Onnea Elina! Otatko yhteyttä niin postitamme voittosi vai tuletko noutamaan pakettisi myymälästämme Kaarinasta?

Kiitos kaikille osallistujille.

Terveisin MasterSaunan väki

PS. Kannattaa seurata sivujamme ja ottaa osaa kilpailuihimme. Hallissamme veloitukseton testi mahdollisuus ulkoporealtaisiin. Tervetuloa poikkeamaan!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.1.2019

MasterSauna-ulkoporealtaat halusi tarjota joulukorttien sijaan pienen hemmotteluhetken sinulle ja ystävällesi ja tälläkertaa onnekas oli Minna Karjalainen (Lintula). Onneksi Olkoon Minna!

Kiitos kaikille osallistujille!

Otatko Minna yhteyttä puhelimitse, niin sovitaan käytännön järjestelyt.

 Petri Tanhuanpää 0405007777

Kilpailumme oli Facebookissa seuraavanlainen:

 https://www.facebook.com/mastersauna.fi/

MasterSauna-ulkoporealtaat haluaa tarjota jollekin onnekkaalle joulukorttien sijaan ikimuistoisen joululahjan uudessa Kaarinan myymälässämme tammikuun 2019 aikana tai muuten sovittuna ajankohtana.

Ilta voittajille sisältää:
-Taksikuljetukset edestakaisin (max. 100 km/suunta)
-Mahdollisuuden hemmotella itseään ulkoporealtaiden rentouttavissa pyörteissä.
-Illallisen katettuna kahdelle poreilujen jälkeen
-Juomat ruokailun ja kylpemisen yhteydessä hallissamme.
 -Ja ennenkaikkea rentouttavan ja vapauttavan illan ystävän kanssa!

Terveisin MasterSaunan väki

PS. Kannattaa seurata sivujamme ja ottaa osaa kilpailuihimme. Hallissamme veloitukseton testi mahdollisuus ulkoporealtaisiin. Tervetuloa poikkeamaan!

Kuvan mahdollinen sisältö: allas ja sisätila

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.11.2018

Syksyn pimeneviin iltoihin arvoimme yhden tyylikkään kelluvan Shampagne Barin  ja arpaonni osui tällä kertaa Ari Kalliolle Helsingistä. Onnea Voittajalle! 

Kiitos myös kaikille kilpailuun osallistuneille. Taidetaan uusia kilpailu lähiaikoina eli seuratkaa sivujamme ja osallistukaa.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.4.2018

Järjestimme alkukesän kunniaksi Facebookissa arvonnan, jossa oli mahdollista voittaa 2 x 2-hengen lippupaketteja Vantaan Flamingo Spa Kylpylään. Pienenä lisäporkkanana päätimme laittaa voittajille myös vähän juomarahaa mukaan, jotta poreiden ääressä ei nestehukka pääse yllättämään ;) 

Osallistujien määrä tähän arvontaan oli päätä huimaava ja tällä kertaa arpaonni suosi näitä kahta onnekasta.

Voittajiksi osuivat: Katja Laine ja Hanna-Kaisa Kivioja. Suuret onnittelut voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille!

Muistattehan käydä tutustumassa nettisivuillamme ihastuttaviin ulkoporealtaisiimme ja tykkäämässä Facebook-sivuistamme, joilla silloin tällöin aina laitamme mukavia kilpailuja pystyyn :) Mukavaa kesän jatkoa kaikille! 

-MasterSaunan väki

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.11.2017

Onnittelut MasterSauna-testialtaan onnellisille voittajille Jennille ja Samille!
Allas luovutettu tänään testikäyttöön.
 MasterSaunan väki toivottaa nautinnollisia kylpyhetkiä talven pimenevissä illoissa!

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, ihmiset seisovat ja ulkoilma


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nettikaupassamme maksaminen:

Nettikaupassamme voit maksaa ostoksesi joko tilaamalla meiltä laskun sähköpostiisi tai käyttämällä Mash maksua.

Mash maksutapa toimii seuraavalla tavalla:

Mash maksutavalla saat nyt 45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa, osamaksulla jopa 60 kk maksuaikaa!

Mash maksutavalla saat nyt 45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa, osamaksulla jopa 60 kk maksuaikaa!

Mash Lasku: 45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa Mash Osamaksu: 3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk 18 kk tai 24 kk maksuaikaa. Yli 2000 euron ostoksille on tarjolla myös 60 kk maksuaikavaihtoehto.

Voit valita laskun tai osamaksun.
Laskun voi myöhemmin helposti muuttaa osamaksuksi.
Valitset sopivan maksuajan (3, 6, 9, 12, 18, 24 kk tai 60 kk).
Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).
Syötä henkilötunnus ja osoite ja hyväksy maksutavan ehdot.
Jos haluat tilauksen toimitettavan muualle kuin viralliseen kotiosoitteeseen, täytyy tiedot vahvistaa tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Kauppias käsittelee tilauksen ja toimittaa tuotteet, jonka jälkeen lasku lähetetään sinulle valintasi mukaan joko sähköpostilla tai kirjeenä.

Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista
Voit valita laskun sähköpostilla tai kirjeenä
Soveltuu 10 – 10 000 euron ostoksille
Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi
Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein
Voit maksaa koska tahansa koko summan kerralla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

MasterSauna-ulkoporealtaat on the road 2018!

Messukiertueella seuraavaksi: 

MasterSauna on the road 2018 on tullut päätökseen. Suuri kiitos messuosastoillamme vierailleille henkilöille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja toivotamme kaikki tervetulleiksi uuteen täyden palvelun ulkoporeallasmyymäläämme Kaarinan Krossiin osoitteeseen Laasmäenkatu 5, 20780 Kaarina! Palataan ensi vuoden alussa taas messujen merkeissä.


Messukiertueemme vuonna 2018 piti sisällä mm. nämä tapahtumat!
Kuvan mahdollinen sisältö: valtameri, teksti, vesi, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OKRA – Se oikea maatalousnäyttely Oripään lentokentällä 4.-7.7.2018

Yksi Suomen suurimmista maatalousnäyttelyistä kokoaa Oripäähän tuhannet messukävijät, sadat näytteilleasettajat ja oikean maatalousnäyttelyn tunnelman.

Koko perheen OKRA antaa katseltavaa ja koettavaa kaiken ikäisille, mutta myös maa- ja metsätalouden ammattilaisille. Eläimet, koneet, kädentaidot ja tivolihuvit tekevät OKRA:sta paljon enemmän, kuin pelkän maatalousnäyttelyn.

OKRA odottaa Sinua!  Olemme osastolla D 178

-----------------------------------------------------------------------------------------

19-20.5.2018 Minifarmi-messut Uudessakaupungissa
25.5-27.5 Naantalin Venemessut Naantalissa-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helsingin messukeskuksessa. Kevätmessut 201812-15.4.2018

Kevätmessut – täynnä kesätunnelmaa

Kevätmessut on tapahtuma sinulle, joka pidät puutarhahommista, innostut kukista, keräät yrttisi omalta parvekkeeltasi, vietät aikaasi mökillä tai suunnittelet rakentamista tai remontointia. Kevätmessut-tapahtumassa mukana myös sisustustuotteita sekä lähi- ja luomuruokaherkkuja!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Piha ja puutarha sekä Mökki ja Meri messut 6-8.4.2018  C-hallissa ensimmäinen osasto.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turun Messukeskuksessa osastolla A 13


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuosi 2018 käynnistyi rakennusmessuilla Tampereella :

RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN YKKÖSTAPAHTUMA PIRKANMAALLA

2.-4.2.2018
TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------