Olemme koonneet tänne muutamia kuvia MasterSauna-ulkoporealtaista, joita olemme toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa yhteistyössä. Esitekuvat ovat melko tylsiä ja olemme keränneet tänne aidoissa ympäristöstä olevista kohteista kuvia. Näin voit suunnitella sinulle sopivimman ratkaisun, juuri teidän toiveidenne mukaiseen käyttöön.

Mikä olisi sinun unelmiesi sijoituspaikka ulkoporealtaalle?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.9.2019 Allas on ollut mahtava enkä tajua miten ilman tätä joskus tuli toimeen. Mukavaa arjen luksusta eli just sitä mitä lähin liikkeeseen alunperin etsimään.


-Mika

Irrroitettava ritilä mahdollistaa tyhjennysventtiiliin käsiksi pääsemisen, kun tulee veden vaihdon aika. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kiitos asiakkaallemme makeesta kuvasta! ????
Kaaskeri-ulkoporeallas päässyt upeaan maalaismaisemaan terassin jatkeeksi asennettuna. Kyllähän tässä maisemassa kelpaa viettää tunnelmallisia, pimeneviä iltoja vai mitä?! ????

 Jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä liittyen vaikkapa ulkoporealtaan hankkimiseen tai asentamiseen niin soita,laita viestiä tai tule käymään myymälässämme. Autamme mielellämme kaikessa altaisiin liittyvissä asioissa! ☺️


Ulkoverhous kelonharmaana ja siihen vielä upotettu Led-valaistus. Allas toimitettiin meriteitse hieman suuremmalla kalustolla suoraan saunan terdelle ja viereen vielä pihasuihku - tottakai!Näyttävä alumiini ulkoverhous ulkoporealtaassa. Ja tietysti vielä valaistuna.  Altaan nostot suoritetaan levittäjällä, niin liinat eivät purista altaan reunoihin jälkiä.


Voittajan fiilis, arvoimme MasterSauna- ulkoporeallas '' Pikku Puhurin'' Onnelliselle käyttäjälle Facebookissa. Kannattaa seurata meitä eri kanavilla( myös instagram) kuten voittaja Pekka teki.Ulkoporealtaan viereen pihasuihku niin ei kulkeudu turhat epäpuhtaudet altaaseen. Vain kylmä/lämminvesiputki vastaajasta kiinteästi suihkuun. Suihku nostetaan talveksi sisätiloihin.

Lämpimänä päivänä on mukava virkistäytyä vaikka viileässä altaassa ja seurata auringonlaskua!


Asiakkaan upea kokonaisuus, jossa allas sijoitettu terassin kulmaan. Kyllä tässä terdellä kelpaa järjestää lavatanssit ja hypätä sen jälkeen ainavalmiiseen porealtaaseen 


Täällä yks todella tyytyväinen asiakas!

Terveisin Suomen suurin kiekkofani Lärvinen

-----------------------------------------------------------------------

Kevään ensimmäinen ¨MasterSauna Dream¨ ulkoporeallas toimitus, allas jossa on tilaa 7-henkilölle, tehoja huikeat 9Hv ja suuttimiakin 163kpl. Asiakkaan luona käyttöönotto käynnissäTalven  2019 UUTUUTENA esittelemme LUXURY- sarjan  SNOW 220. Myymälässämme nyt mahdollista tutustua ja ihastua

Asiakkaiden lähettämiä kuvaterveisiä MasterSaunan Ströömi-mallista. Tässä muutama otos tuosta todella suositusta mallistamme. Tässä mallissa erikoisuutena todella voimakas jalkapohjahieronta, joka hieroo jalkojen acu-pisteitä mukavalla voimalla! 
Iso 3,8m pitkä Overflow allas, jossa tilaa jopa 13 henkilölle. Altaassa ylivuotosäiliö joka pitää altaan vedenpinnan optimaalisena.Upea maisema nauttia kauniista luonnosta ja lämpimistä poreista hyvässä seurassa!


Ulkoporeallas 2-kahdelle hengelle. Mielenkiintoinen malli pieneen tilaan, altaan leveys 1300mm, pituus 2100mm ja korkeus vain 740mm. Kaikilla ei ole tarvetta / tilaa isommalle ulkoporealtaalle. 


Ulkoporealtaan voi myös sijoittaa sisälle kuten mallistomme ''Ströömi'' tässä upeasti toteutetussa kohteessa on kevyesti upotettu. Ulkoporeallas sisälle asennettuna, mahdollistaa aina ''heti kylpyyn'' pääsemisen ja säästää vuodessa paljon vettä perinteiseen porealtaaseen nähden. Vedenvaihtoväli 4-6kk. 


Ulkoporealtaan viereen sijoitettu ulkosuihku, kiva ottaa lämmin suihku ulkosalla. Suihku auttaa myös epäpuhtauksien turhan kulkeutumisen altaaseen jalanpohjista tai vaikka merivedestä. Suihku nostetaan terassilta talveksi pois. Suihku alumiinia ja  jos ei haluaisi hiuksia kastaa niin myös mahdollista suihkutella siten, että vain edestäpäin vesi tulisi. Altaan taakse on nostettu lasit jotka mahdollistavat kovalla tuulellakin kylvystä nautinnollisen, eikä tarvitse aina pipoa käyttää.


MasterSauna-ulkoporeallas ''Katkuru'' marmorinmustana ja upotettuna lähes kokonaan pihasaunan viereen. Hieno kokonaisuus, jossa viettää aikaa perheen kanssa tai kera hyvien ystävien.

Tässä vielä kesäillan ihanuutta samaisesta kohteesta!


MasterSauna-ulkoporealtaissa myös täyttö- ja tyhjennysventtiilit( ensimmäisessä kuvassa), etkä tarvitse uppopumppua vettä vaihdettaessa. Tämä venttiili on kätevä jo siksi että saat myös letkustoihin jäävän kuonan ja epäpuhtaudet pois. Uppopumpulla tyhjennettäessä saat vain näkyvän veden pois, mutta letkuihin laskeutuneet epäpuhtaudet palautuvat vaihdettuun uuteen veteen heti mottoreiden käynnitettyä ja uusi puhdas vesi näyttää heti likaiselta. Puutarhaletkulla voit kätevästi siirtää  poistettavan allasveden kauemmaksi pois terassiltasi.MasterSauna ''Katkuru'' marmorinavalkoinen sijoitettiin nurmikon päälle. Uusi terassi rakennettiin vanhaa terassia hieman matalammalle, josta on mukava ja turvallinen kulkea pihasaunaan.Hieman vielä keskeneräinen oleva hieno kohde. Kohteen allas sai hieman upotusta ja tässä yhdistettiin mustaan ulkoverhoiltuun Mastersauna ''Anavainen'' ulkoporealtaaseen harmaa kansi. Hauska ja piristävä yksityiskohta. Huomaa myös että lämpökansi on harjakattoinen 4 cm kaadolla.Kyljessä näkyy myös tyhjennysventtiili.

Aina ei altaan toimitus ole ihan yksinkertaista. Mutta mehän pidämme haasteista!

Tästä oli vielä pitkämatka altaan lopulliseen sijoituspaikkaan.

Allas nostettiin autotallin päällä olevalle terassille.


MasterSauna-ulkoporeallas Malli ''Nagu''  marmorinvalkoisella sisävärillä kokonaan terassiin upotettuna. Altaassa 2 makuupaikkaa ja 2-3 istumapaikkaa. Altaan mitat 2200mm x 2100mm x 900mm. Altaassa myös 2 -vesielementtiä: vesiputous ja ns.pissapojat 3kpl.


MasterSauna ''Ströömi''  kahvinruskealla ulkovärityksellä naamioituu luontoon hienosti.

MasterSauna ''Puhuri'' sai valokaatteen päälle ja puiden lehtien kelkeutuminen altaaseen hieman jarruuntuu.

MasterSauna '' Nagu'' harmaalla pystypaneloidulla ulkokuorella, myös ulkokulmissa Led-valistus. Nurmikon päälle laitettiin uretaanilevyt, näin estetään maakosteuden siirtyminen altaaseen ja sillä on kätevä säädellä asennuskorkeutta. Yllä kuvaa, jossa näkyvä uretaanilevyn päädyt saa hienosti piiloon listoittamalla.

Suomen suurin lätkäfani ''Lärvinen'' valitsi myös MasterSauna-ulkoporealtaan.


Tunnelmaa saa erilaisilla valoilla.

MasterSauna -ulkoporealtaat ovat monikerros eristeiset ( 4 kerrosta). Ulkokuori 3 kerrros eristetty ja itse allas 1 kerros, siksi altaamme käyttökustannukset ovat alhaiset! Lämpötilan ja toimintojen ohjaus on helppoa Balboan ta Gecko automatiikan avulla. Toimii muuten sähkökatkoksenkin jälkeen, vaikka et välillä koskisikaan näyttöpäätteeseen!


Niskatyynyt myös valaistut.


MasterSauna-ulkoporealtaiden malleissa Anavainen, Ströömi ja Kevo, jalkapohjahieronnalla ''puolipallo altaanpohjalla Acu-pisteiden stimulointiin''

MasterSauna ''Kaaskeri'' mustamarmori. Hieno upotus n.400mm. Niskatyynyt puuttuivat kuvasta, mutta kuuluvat altaaseen. :)

MasterSauna- ulkoporealtaat saatavana tilauksesta myös lämpöpumpuilla lämmitettäviksi(erikseen tilattaessa)

MasterSauna vastavirta-altaita myös yhtenäisellä vesitilalla. Kuvan malli 4m pitkä.