Uutiset

MasterSauna-ulkoporeammeet

7.5.2014

Nyt niitä kauan kaivattuja todella laadukkaita MasterSauna-ulkoporeammeita on saatavana Suomessa. Ulkoporeammeiden maahantuonti on aloitettu. Kerro toiveesi niin toteutetaan toiveidesi mukainen poreamme pihaasi. Katso sivuiltamme Tuotteet /... Lue lisää »

Kolmannen sukupolven Alpha 2 - termostaattijärjestelmä.

3.1.2014

Termostattiyksikkö: maksimoitu energiatehokkuus älytoiminto, joka opettelee lämpökäyttäytymisen selkeä iso näyttö, joka näyttää kuvasymbolein mitä tapahtuu saatavana myös ilman näyttöä langaton (2xAAA... Lue lisää »

Lattiarakenne db fast Silent -lämpölattia.

18.10.2012

Nyt saatavana todella hyvin ääntä vaimentava lattiarakenne db fast Silent -lämpölattia. Toteutamme koko rakenteen asennettuna tai miten sovitaan. Huikeat äänieristys ominaisuudet!! Lataa esite Lue lisää »

Knauf- kipsilattiat

19.1.2012

Meiltä myös Knauf- kipsilattiat pumpattuina kts.video. Lue lisää »

Olemme laajentaneet toimintaamme Länsi-Uusimaalle

11.9.2011

Toimintamme laajentuessa olemme siirtyneet Länsi-Uusimaalle hoitamaan Warmia- lattialämmitysten aluepäälliköntehtäviä ja toimimme asiantuntijoina sinua askarruttavissa lattialämmitys kohteissa, teemme kokonaisurakoita nyt myös... Lue lisää »

Yhteydenottolomake

Uusimmat aiheet

Massiivibetonilaituri 12m x 3,16 m x 1,07 (Uusi ilman kantta)

4.10.2017
Tarjous! Myydään Massiivibetoni laituri  3,16m x 12m x 1,07m Laiturielementissä on pieni kosmeettinen pintaharjaus virhe joka näkyy kuvassa. Mikäli teet päälle puuverhouksen, niin harjausvirhe jää piiloon. Laiturissa on... Lue lisää »