Uutiset

Ulkoporeamme kahdelle ! Nyt saatavana!

30.8.2016

Asiakkaiden toiveite kuunneltaessa ilmeni tarvetta laadukkaalle 2 -hengen ulkoporeammeelle. Nyt MasterSauna tuoteperheeseen kuuluu myös pienempiä ammeita. Amme soveltuu loistavasti vaikka rivitalon pienelle terassille koska ammeen leveys  on... Lue lisää »

Lattiauritus

3.2.2016

Taas yksi tyytyväinen asiakas pääsi eroon patteriverkostosta. Toteutimme 130m2 uritusta betoniin alle viikossa. Olisiko tässä sinun kohteeseesi ratkaisu. Pyydä tarjous! Lue lisää »

Öljylämmitys ja Öljynkulutuksen puolittaminen

17.6.2015

Öljykattilan rinnalle asennettava ilma/vesi lämpöpumppu Useat talot  Suomessa käyttävät edelleen hyväksi ja varmaksi koettua öljylämmitystä ja miksi vaihtaa toimivaa järjestelmää jos laitteet eivät ole elinkaarensa päässä... Lue lisää »

Kattojäähdytys

4.11.2014

Nykyaikaisin jäähdytyksen jakotapa Coolia- kattojäähdytys, kaivoviileä vesi ohjataan kattopaneeleihin joiden kautta viilennys tapahtuu painovoimaisesti oleskelutilaan. - Äänetön - Vedoton - Huomaamaton Huonekohtainen säätö... Lue lisää »

Lattia Uritukset

18.8.2014

Nyt myös lattiauritukset, kohteisiin jossa vanhaa betonia ei haluta piikata pois, vaan nykyiseen pintaan ajetaan urat ja putkitetaan lattialaämmitysputki suoraan siihen. Nopea ja vaivaton. Nykyaikaisin laittein ja hyvien imurien voimin saadaan... Lue lisää »

Yhteydenottolomake

Uusimmat aiheet

Massiivibetonilaituri 12m x 3,16 m x 1,07 (Uusi ilman kantta)

4.10.2017
Tarjous! Myydään Massiivibetoni laituri  3,16m x 12m x 1,07m Laiturielementissä on pieni kosmeettinen pintaharjaus virhe joka näkyy kuvassa. Mikäli teet päälle puuverhouksen, niin harjausvirhe jää piiloon. Laiturissa on... Lue lisää »