Pellettikattilat

Viessmann-pellettikattilat edustavat aivan uudenlaista ajattelua pellettilämmitykseen

Vitoligno 300-P

Tehot 4,0 kw-48kw. Viessmann Vitoligno 300-P -pellettilämmitys. Pellettilämmitys on yksi puulämmityksen muoto. Viessmann tekee pellettilämmityksestä varteenotettavan vaihtoehdon uuden talon lämmitykseen. Täysin automatisoitu pellettikattila Vitoligno 300-P toimii yhtä vaivattomasti kuin öljylämmitys. Kattilassa on automatisoitu puhdistustoiminto, sisäänrakennettu poltin sekä edistyksellinen lämpötekniikka, joka tuottaa rakennuksen todellisen lämmöntarpeen vaatiman lämmitystehon. Kaikkia toimintoja ohjaa edistyksellinen automatiikka. Kattilaan kuuluu lisävarusteena täysin automatisoitu pelletinsyöttö-laite. Valittavana on myös aurinkolämmityksen liittäminen järjestelmään todellista bioenergiaa lämmitykseen.

Pelletin syöttö

Pelletin syöttö siilosta tapahtuu pneumaattisesti aina 15 metrin etäisyydeltä saakka kattilasta, tämä ominaisuus vähentää käyntiongelmia perinteiseen ruuvi siirtimeen nähden, tässä vältetään pelletin pirstoutuminen (jauhoontuminen) ja sitä kautta aiheutuneet ongelmat.

Pneumaattinen pelletin siirto siilosta kattilaan mahdollistaa pienet korkeus erot ja eritoten saneeraus kohteissa jossa siilon rakentaminen ei ole mahdollista rakentaa viereen voi pneumaattisen siirron takia siilo olla vaikka kulman takana.

Nuohous

Viessmann Vitoligno 300-P pellettikattilaan on rakennettu automaattinen puhdistustoiminta, joka suorittaa kattilan puhdistamisen kattilan sisällä olevaan tuhkaluukkuun jonka tyhjentämisestä vain tarvitsee huolehtia.

Yhteydenottolomake