Altaanhoitoon kaikki tarvikkeet:

Kuvahaun tulos haulle pool care basic

Tarvikepaketti jossa allashaavi +teleskooppivarsi, lämpömittari, puhdistus harjat, verkostopaineella toimiva allasimuri.

Pool Care Basic Set:

Hintaan: 80,00€

---------------------------------------

Suodattimet ulkoporealtaisiin:

Suodattimet ovat päivittäisten pesujen jälkeen aika-ajoin vaihdettava uusiin. Suodattimien vaihtoväli n.3-4 kk. välein, hyvin hoidettuna se kestää huomattavasti pidempään. Käyttäjä määrittelee suodattimen käyttöiän omatoimisella hoidollaan.

Kuvan allas suodatin tarjouksessa  50€ /kpl itse noutaen tai lähettäessä postituskulut lisätään hintaan.

Ammeissa joista löytyy kuvan mukainen suodatin on useinmiten 2 kpl ko. suodattimia

 Mitat n.20cm x n.15 cm. ulkokierteellä.

Soveltuu lähes kaikkiin altaisiin, palautus maksuton jos ei olisi altaaseesi sopiva.

Alkuperäinen kuitusuodatin takaa altaan vedenhoidon kannalta miellyttävän kylpykokemuksen. Suodatimemme on valmistettu korkealaatuisesta kuitumateriaalista. Suodatustehon parantamiseksi suodattimen sisällä olevia kanavia on riittävästi tarvikesuodattimiin verrattuna. Suodatusteho on näin ollen jopa tehokasta.

ULKOPOREALLAS SUODATIN TARJOUS!

4 -suodatinta  yhteishintaan 180€ + postituskulu 10€

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ammeista joista löytyy allaolevan näköinen pitkä suodatin, niin niitä on useinmiten 1 kpl./amme.

Suodattimen hinta  60 € / kpl itse noutaen tai lähettäessä lisäämme postituskulun+ 10 €.

4 kpl paketti suodattimia edullisesti  220,00 € + rahti 10,00 €

Mitat n. 35 cm. x 12cm. sisäkierteellä

Suodattimet soveltuvat myös Monalisa- ulkoporeammeisiin, kuten moneen muuhunkin merkkiin. Kerro Filtterisi mitat meille! Maksuton palautus oikeus jos ei suodattimemme olisi teille sopiva malli. Filtterimme ovat alkuperäisiä eikä tarvikesuodatin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harjakattoinen lämpökansi ulkoporealtaisiin. Kannessa 4 cm. kaato ja kansi ei pääse painumaan eikä vesi makaa kannen päällä. Kannessa myös tuulilukot. Kannet sopivat kaikkiin merkkeihin jonka mitat ovat 2,2 m x 2,2 m.

Hintaan 450 €

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nousuportaat 2- askelmaiset lisäävät turvallisuutta, allasta käytettäessä. Portaat ovat läpivärjättyä komposiittia jotka eivät virty eivätkä väänny auringon paisteessa. Leveys 60cm.

Hintaan 120 €

Yhteydenottolomake