Tarjoukset

Ulkoporeamme / Ulkoporeallas Katkuru ja Nagu

19.6.2017

Ulkoporealtaat Nagu ja Katkuru myös saatavana Lofootti ulkokuorella. Altaan kulmissa Led-valaistus ja erikoispanelointi. Varaa omasi ajoissa jotta saat mieleisesi ennen syksyä.  Altaita harmaalla värityksellä sekä marmorinvalkoisella... Lue lisää »

Combi Tabs Tarjous

19.4.2017

Nyt edullisesti Combi Tabs vedenhoito kemikaali 1 kg purkki altaan vedenhoitoon ( Ei sisällä klooria) http://www.mastersauna.fi/preview/tuotteet/ulkoporeamme/vedenhoitokemikaalit Lue lisää »

Majakka viimeistelee rantasi

19.4.2017

Majakka viimeistelee rantasi. Suurimmat majakat ovat n.3m. korkeita ja painavat n.700kg ei pienet tuulet heiluta. Löytyy myös pienempiä ja keveämpiä majakoita alk. 700€ /kpl Lue lisää »

Testi ulkoporeallas MasterSauna ''Puhuri'' myydään eniten tarjoavalle

7.3.2017

 Testi ulkoporeamme 1+ 5 henkilölle, Malli ''Puhuri'' myydään eniten tarjoavalle. Allas 1- vuoden takuulla.! Tule ja näe myös muita malleja Mökki & Meri ja Piha & Puutarhamessuille Turkuun 31.3.-2.4.2017. Meidät... Lue lisää »

Nousuportaat ulkoporealtaaseen

28.2.2017

Nousuportaat kuuluvat MasterSauna ulkoporealtaisiin vakiona(poislukien 2-hengen allas joka on matala amme).Saatavana tukevat huoltovapaat komposiittiportaat ympärivuotiseen käyttöön. Malli soveltuu kaikkiin suoraseinämäisiin... Lue lisää »

Yhteydenottolomake