Saneerauskohteet

Warmia-Saneeraus fast -lattiarakennemahdollistaa vesikiertoisen lattialämmityksen rakentamisen vanhaan rakennukseen, sillä minimissään lattiarakenteen korkeus on vain 20mm ilman lattian pintamateriaalia.

Asumisviihtyvyys paranee merkittävästi lämmönjaon tarkentuessa. Kylmät lattiat muuttuvat lämpimiksi, patterit voidaan poistaa seiniltä ja vedontunne häviää. Lattialämmityksen lämmönlähteeksi soveltuvat kaikki energiamuodot, mm. maalämpö, öljy, kaukolämpö, pelletti, puu, sähkö, kaasu ja aurinko.

Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2 C, mikä merkitsee 5-15 % säästöä energiakustannuksissa.

Saneeraus fast -lattiarakenne sopii käytettäväksi kaikkien tavallisten rakennusmateriaalien kanssa, eikä se sisällä homehtuvia tai lahoavia ainesosia. Saneeraus fast -lattiarakenne toteutetaan liitospintavaluna kiinteäksi osaksi lattiarakennetta, eikä erillistä irrotuskaistaa tarvita seinän ja valun väliin massan ominaisuuksien ansiosta. Saneeraus fast -rakenteessa putken kiinnitys on toteutettavissa kahdella eri tavalla:

Saneerauslevy
Warmia-saneeraus -asennuslevyllä. Levyn yläpinnalla on lämpöputkelle valmiit asennusnystyt, joiden väliin putki on helppo ja turvallinen asentaa. Edistyksellinen kiinnitysratkaisu eliminoi myös vaaran, että putkisto pääsisi liikkumaan ja nousisi valuvaiheessa valun pintaan. Yksi levy on kooltaan 0,5 m2.

Katso myös kipsipumpparin tekemä video saneerauslevystämme.

https://www.youtube.com/watch?v=swYXdkduH70
 

Saneerauskisko
Warmia-saneeraus -asennuskisko. Asennuskiskossa on urat putkelle. Kiskon pituus on 800 mm, ja kiskoja voidaan liittää toisiinsa. Putken asennustiheys voidaan valita 25 mm:n välein. Kisko vaatii mekaanisen kiinnityksen alustasta riippuen.

Putkea ei asenneta uraan asennuslevy- eikä kiskokiinnityksessä, jolloin pintavalu ympäröi putken lähes sataprosenttisesti, ja lämmönluovutus putkesta pintalaattaan on mahdollisimman tehokas ja tasainen. Saneeraus fast -rakenteessa putki jää kiinteän massan sisään, eikä pääse liikkumaan, jolloin se on käytössä turvallinen ja pitkäikäinen.

Warmia käyttää aina lattialämmitysasennuksissa CE -merkittyä 5-kerros MIDI komposiitti ‑lämpöputkea. Saneerauksessa käytettävän putken ulkohalkaisija on 10 mm ja putken seinämän paksuus on 1,3 mm. Putki on erityisen taipuisaa, jonka ansiosta putkea on helppo ja turvallinen asentaa. Asennettavuutta ei rajoita edes mahdolliset pakkasolosuhteet.

Saneeraus fast& -lattiarakenteen hyödyt isoissa kohteissa:

  • Lattiarakenteen kokonaiskorkeus minimissään vain 20 mm (ilman pintamateriaalia)
  • Ohut lattiarakenne nopeuttaa projektin läpimenoaikaa
  • Samassa rakenteessa vesikiertoinen lattialämmitys sekä suorat lattiat
  • Vähentää läpivientireikien tarvetta
  • Mahdollistaa kaikki lattiapinnoitteet
  • Mahdollistaa matalaenergiatekniikan käytön
  • Rakenteella 10 vuoden toimintatakuu

Tässä mallia miten voisimme kohteesi toteuttaa.

Myös Lattiauritus on mahdollista betoniin, jos ei haluta piikata vanhaa betonilattiaa. Uritimme esimerkkinä kolmessa päivässä 100 m2 saneerauskohteen Lohjalla Syksy 2013. Nopea ja järkevä tapa moneen kohteeseen.

Referenssisivuillamme lisää kuvia lattiaurituksesta.

Tai naulaamalla vanhan pinnan päälle. Pyydä tarjous oli kyseessä iso tai pieni kohde.

Yhteydenottolomake