Coolia kattojäähdytys.

-Vedoton

-Äänetön

-Näkymätön

-Miellyttävä käytössä

Coolia- vesikiertoinen kattojäähdytysjärjestelmä

Coolia- vesikiertoinen kattojäähdytysjärjestelmä on uusi, moderni tapa toteuttaa rakennuksen jäähdytys. Järjestelmä perustuu lattialämmityksestäkin tuttuun säteilytekniikkaan. Tämän ansiosta järjestelmä on täysin äänetön ja vedoton sekä kompaktin kokoinen. Coolia- asennuspaneeli on kipsilevyelementti, jonka sisään on uritettu 10mm lattialämmitysputki ja jonka päälle on liimattu grafiitti EPS-eriste. Levy asennetaan samalla tavalla kuin normaali kipsilevykatto, levytyksen jälkeen pinta on pinnoitusvalmis. Pinnoitukseksi sopii joko tasoitus ja maalaus tai ruiskurappaus.

Coolia- kattojäähdytykseen tarvittava kylmäenergia voidaan toteuttaa monella tavalla. Mikäli kohteessa on maalämpö kylmäenergiana voidaan käyttää maalämpökaivon lämmönkeruunestettä tai vaihtoehtoisesti kaukokylmää jos kohde on kaukokylmäverkon alueella. Haja-asutusalueella riittää esimerkiksi porakaivon vesi tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää erillistä kylmäkonetta.

Vaativimmissa kohteissa myös ''akusto'' jäähdytyslevy, joka leikkaa kaikuvaa ääntä huoneesta.

Asuntojen viilennykseen olemme kehittäneet uuden jäähdytyksen jakotavan ''KATTOJÄÄHDYTYS''.  Jäähdytysputket on sijoitettu katon kipsilevyyn.

  Soita ja kysy lisää!

http://www.warmia.fi/media/uploads/esitteet/coolia_esite_netti.pdf

http://www.warmia.fi/media/uploads/sisaltokuvat/tuotteet/coolia_esite_lataa.jpg

Lataa video tästä:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R1dcZmiRR_E

Yhteydenottolomake