Julkiset tilat ja teollisuushallit

Warmian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu erinomaisesti isompaan rakentamiseen. Julkisissa rakennuksissa on suuria avoimia tiloja, joiden lämmittäminen lattian kautta on vaivatonta ja energiatehokasta.

Tilojen muunneltavuus paranee huomattavasti, kun koko tila on käytettävissä eikä tiellä ole esim. raskaita patterijärjestelmiä. Myös tilan käyttötarkoituksen muuttaminen on vaivatonta lämpötilan hallittavuuden ansiosta.

Hallien lämmityksessä vesikiertoinen lattialämmitys on yleistynyt huomattavasti. Lattiasta tuleva lämpö estää vedon syntymisen, työskentely lattiatasolla on miellyttävämpää eikä lattialämmitys pyöritä pölyä ilmassa. Lämmönlähteen valinta ja vaihto tulevaisuudessa on myös ongelmatonta.

Halleissa Warmia käyttää 20mm tai 25mm putkikokoa. Putkitus tehdään ottaen huomioon isot ovet ja ulkoseinät eli reuna-alueilla on tiheämpi putkitus kuin keskellä lattiaa.

Koneiden ja työkalujen kiinnitys lattiaan tulee huomioida lattialämmitystä suunniteltaessa. Kiinnitys voidaan tehdä esim. lattiavaluun asennettuihin metallikiskoihin pulttaamalla tai hitsaamalla.

Yhteydenottolomake